Česky
English
Ceník
Ceník
Blog
Přihlásit
Registrovat

Zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů zodpovídají otázky, jaké informace sbíráme a zpracováváme a jak je využíváme. Bezpečnost našich zákazníků je pro nás klíčová, proto dbáme, abychom Vaše data chránili. Při ochraně dat postupujeme v souladu se všemi platnými zákony a předpisy, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů, se zákonem č.127/2005 Sb. o elektronických komunikacích a dále dle příslušných ustanovení Občanského zákoníku, jakož i příslušných norem Evropské unie.

Kdo informace shromažďuje?

Owlcure s.r.o., IČ: 05333687,
se sídlem Argentinská 286/38, Holešovice, 170 00 Praha 7
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 262073

Rozsah zpracovávaných dat

E-maily registrovaných uživatelů pro účely komunikace a přihlašování do aplikace Owlcure.
Volitelně jména a přijmení registrovaných zákazníků pro personalizaci komunikace.
Adresy webových stránek registrovaných uživatelů pro podporu při napojování aplikace Owlcure na web klienta a analýzu konkrétních potřeb.
V případě platících zákazníků fakturační údaje.
Pohyb návštěvníků webových stránek za účelem vylepšování výkonu webových stránek.

S kým sdílíme Vaše osobní informace

Všichni zaměstnanci i spolupracovníci naší společnosti prochází školením pro zacházení s osobními údaji a mají přístup vždy jen k pro ně nezbytným datům.

Všechny softwary třetích stran, ve kterých se tato data vyskytují mají s naší společností uzavřenou smlouvu o zpracování osobních dat bez možnosti šířit data dále.

Využití COOKIES a obdobných technologií

Tyto technologie jsou využívané pro zvýšení komfortu návštěvníků webových stránek personalizací obsahu.

Jak dlouho data ukládáme

Data ukládáme po dobu 5 let. Na vyžádání smažeme veškerá data o dané osobě do 14 pracovních dní případně je odevzdáme ve strojově čitelném formátu.

Zasílání obchodních sdělení

Z právního titulu Oprávněného zájmu můžeme registrovaným zákazníkům zasílat obchodní sdělení v rozsahu maximálně 2 emaily měsíčně. V každém e-mailu je možnost se odkazem v patičce z Obchodních sdělení odhlásit a v takovém případě vám již žádné sdělení nepříjde a současně vám zůstanou zachovány veškeré funkce platformy Owlcure. Odhlášení můžete také provést zprávou na e-mail support@owlcure.com.

Kontakt

Owlcure s.r.o.
Czech republic
IČ 05333687
Tomáš Polák, Founder & CEO
+420 774 441 573
Jan Skalický, Founder & CTO
+420 721 420 565
Všeobecné obchodní podmínky | Zásady o ochraně osobních údajů